Start Att träna med PT All Shapes Kost och Hälsa Samarbeten Föreläsningar Företag & Föreningar Priser Kontakt
Allshapesloggo_white-2.png    

 

”Vem” är då All Shapes?

Levnadsglad strukturfascist som älskar att träna och coacha är nog epitet som beskriver ganska bra vem och hur jag är som person.

Träning i alla möjliga olika former har alltid varit en stor del av mitt privatliv, allt från gymnastik och handboll till styrketräning och yoga.

Mitt yrkesliv har jag de senaste 15 åren tillbringat i modebranschen där coachning av människor har varit en stor del av arbetet de senaste 10 åren.

I yrket som personlig tränare har jag förmånen att kunna arbeta med både coachning och träning som är stora passioner i mitt liv.

För att få en seriös och gedigen grund att stå på som personlig tränare, vilket är oerhört viktigt då du arbetar med människors fysiska hälsa, är jag utbildad och därigenom internationellt licensierad PT via Personal Training School i Stockholm.

På Personal Training school utbildas man bland annat i:

• anatomi

• fysiologi

• träningslära

• näringsfysiologi

PT-School

För att få behålla min licens måste jag varje år göra ett re-licensieringsprov och gå minst en specialist vidareutbildning.

Detta är positivt både för dig som klient och för mig som PT; du kan vara helt trygg i att du tränar med en PT som hela tiden håller sina kunskaper fräscha och uppdaterade och jag som PT utvecklas inom mitt yrke, vilket gör att jag hela tiden kan ge dig nya utmaningar och nya roliga sätt att träna på.

”En Personlig Tränare är någon som tar ett personligt ansvar för en annan persons fysiska träning, utveckling och säkerhet.”

AllShapes_payoff_white.png 

Copyright AllShapes | Webproduktion: emilfransson.se